PIDECI ALMERE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 723 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pideci Almere. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 19:39 Normaal super teveden. Helaas nu minder. Pide was behoorlijk aangebrand. Hopelijk was dit eenmalig want jullie zijn top en dat moet zo blijven
22 mei 2024 om 19:56 Top service Top kwaliteit
21 mei 2024 om 21:26 Vieze kanker eten, ik heb anderhalf uur gewacht op stinkende shoarma kapsalon waarvan ik saus ook zelf er op moest doen. Uit zo een illegaal tyfes zakje. Heb 1 hap gegeten en alles meteen weg gekankerd.
20 mei 2024 om 21:16 Pide is heerlijk. Maar waarom een bestelling om 15:20 uur bezorgen als ik als bezorgtijd 17:30 uur aangeef???
20 mei 2024 om 3:59 Lekker eten maar veel te lang wachten
19 mei 2024 om 17:11 Normaal is het heel lekker.. laatste bestelling was de rijst en shoarma heel droog en koud. Portie grootte verschilt niet met klein en middel.
18 mei 2024 om 16:03 Top kwaliteit
18 mei 2024 om 14:15 Pide heerlijk zoals altijd. Bezorging wel lang
17 mei 2024 om 23:01 Eten en friet was ijskoud. Jammer, ik had me verheugd op de lekkere warme pide
16 mei 2024 om 10:13 Pide was heerlijk maar er had wel wat meer gehakt op gemogen. Normaal gesproken hoort pide ook lekker vol gehakt op de deeg te hebben maar veel zaken doen dit om ermee weg te komen. Ik vind het jammer dat de enige pide zaak in Almere dit doet.
13 mei 2024 om 17:42 Het duurde een beetje lang de kapsalon was niet tevreden en de patat ook en de saus was niet lekker de patar was slap en eerder gefrituurd ofzo
13 mei 2024 om 3:20 heerlijke kapsalon met turkse worst. verder ook lekkere baklava